T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARS / SELİM - Büyük Oluklu İmam Hatip Ortaokulu

Büyük Oluklu İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
0474 367 42 38
Belgegeçer
0
WEB
https://buyukolukluortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Büyük Oluklu Köyü No92 Selim/KARS
Vizyon
- Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak. - Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. - Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. - Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. - Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak.
Misyon
- Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek. - Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. - Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmak. - Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlentirilmiş bir eğitim yapmak.
Başarılar
Öğretmen :10
Öğrenci :88
Derslik :7
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1190
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
Ders Başlama Saati - 08:50 Ders Bitiş Saati - 15:30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Köy arabaları ile yapılmaktadır. Araçlar sabah 07.00 da hareket etmekte ve 13.000-14.00 arası dönmektedir.Cumartesi günü köy arabaları sadece Kars merkeze gitmektedir.Pazar günü il ve ilçe merkezine araba ile ulaşım yapılmamaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklık : 45 km İlçe Merkezine Uzaklık : 35 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır